Rosa Clara

Rosa Clara er et populært mærke inden for brudekjoler. Det blev grundlagt i 1995 i Barcelona. I dag er de til stede over hele verden og tilbyder mange brude bryllupskjoler med banebrydende design. Rosa Claras slogan kunne være ”Individualitet, Romantik og Elegance”. Mærket har også samarbejdet med den internationale designer ”haute couture-ikon Christian Lacroix. Dette partnerskab, efterfulgt af andre succesfulde relationer med kendte designere som Karl Lagerfeld og Zuhair Murad, var et afgørende skridt fremad for virksomheden. Det, der adskiller kjolerne fra Rosa Clara-kollektionen, er, at de hylder individualitet, men også giver et indtryk af romantik og elegance.

Rosa Clara hos Proms and Weddings

Vi hos Proms and Weddings har et bredt udvalg af brudekjoler fra Rosa Clara. Som kunde hos os kan du derfor regne med at finde den perfekte Rosa Clara-kjole til din store dag. Det vil være en kjole, der er helt individuel til din smag, størrelse og udseende. Vi tror på dette, fordi du kan finde både nye og gamle kollektioner fra mærket hos os. Hvis du er mere interesseret i en lidt mere traditionel kjole fra Rosa Clara, kan du også finde det hos os. Ligesom du kan finde nye, lidt mere moderne brudekjoler hos os. Det er helt op til dig!

Rabatterede Rosa Clara brudekjoler!

En yderligere fordel hos os hos Proms and Weddings er, at vi har et udvalg af Rosa Clara-kjoler, som du ofte kan finde gode rabatter på. Du kan derfor gøre en god handel og finde en elegant, stilren og smagfuld brudekjole til en fordelagtig pris! Dette betyder, at mange af vores kunder kan få adgang til de smukkeste kjoler uden at skulle koste en formue. Dette er især luksuriøst med Rosa Clara-brudekjoler, da de er prestigefyldte og populære internationalt. Vi hos Proms and Wedding har derfor noget for alle!

Rosa Clara Veka brudekjole